The Swedish Paleocon

Kulturrevolution från höger!

Skall verkligen alla integreras?

Kategori: Politik

 
Varning! Filmen som länkas i inlägget är mycket provocerande och kommer göra dig irriterade, kankse till och med förstöra dagshumöret. Filmen ses på egen risk. 

Varje dag nås vi av propaganda från både vänster och ”höger” som går ut på att människor som kommit hit skall integreras i det svenska samhället. Ett klockrent exempel är en NGO vid namn Individuell Människohjälp (hädanefter förkortat IM) som utåt säger sig arbeta med välgörenhet. Om välgörenhet är det egentliga syftet med organisationen eller om detta bara är en i raden av NGO:er à la George Soros låter jag vara osagt. Du som läsare får själv avgöra. IM är i alla fall kopplade till Sveriges Radio då de är en av de organisationer som ingår i Radiohjälpens insamling Världens barn. Under hösten 2016 publicerade IM en defaitistisk film med budskapet att det ”inte finns någon väg tillbaka”, att ”nya människor” har kommit hit och skall ”ta plats”. Till bilden av en afrikansk kvinna i slöja säger en kvinnoröst på bruten svenska att ”Alla skall integreras, även etablerad svenskar” (ja, det är ett medvetet språkfel). Grattis, Sveriges skattebetalare!

IM:s PR-kupp var mycket provocerande och kan faktiskt ha skjutit vänstern i foten då det korta filmklippet alltför öppet visade vänsterns agenda. Dels skall svenskar anpassa sig efter icke-svenskar och inte tvärtom. Dels skall svenskarnas identiteter, kulturer, traditioner och sätt att uppträda till varje pris offras på det mångkulturella altaret. IM:s film var dock alldeles för transparent med denna agenda för att kunna anses ha uppnått sitt mål, att sakta försöka bryta ner motståndet mot vänstern. Till och med ”vanliga svennar”, som annars sväljer liknande propaganda, bör ha haft svårt att smälta filmens budskap som bokstavligen går ut på att tränga undan det historiska svenska folket. 

Men en sak lyckades i alla fall IM dölja, nämligen att ALLA inte skall integreras. Invandrarkvinnan menar  exempelvis inte att samer och somalier skall bosätta sig tillsammans och utbyta kulturer. Hon säger inte att ”alla skall integreras, även etablerad romer”. Manusförfattaren är möjligen medveten om att om dagens nationella minoriteter hade integrerats genom historien så hade de knappast existerat idag. Det kan låta provocerande i många människors öron men olika nivåer av segregation är faktiskt det som fått både majoritets -och minoritetsbefolkningar att bestå. Om exempelvis en relativt lite minoritet som den judiska hade splittrats upp och bosatt sig bland de kristna européerna så hade de troligen inte funnits särskilt många kvar idag. Detta tror jag de flesta förstår innerst inne.  


 Hade européer i stort antal anlänt till något land i tredje världen så hade de kallats kolonisatörer och ockupanter. Om européer hade begärt att få ”ta plats” så hade givetvis inte samma tongångar rått hos våra journalister. Titta bara på de historiska mediadreven mot Rhodesia, Sydafrika och Frankrike (då Algeriet var franskt). Då var det minsann inga invandrare som skulle ”ta plats”.  

 Den dubbla standarden ligger helt i linje med kulturmarxisternas sätt att resonera. Kort sammanfattat har kristna västerlänningar inte samma rätt till självbevarelse med tanke på deras ”brott” de begått historiskt (läs mer om detta i mitt inlägg Kulturrevolution från höger -del 1).  Att alla civilisationer begått omoraliska handlingar, och att detta därför inte är något typiskt västerländskt, blundar de för. 

 De-segregeringsprocessen mellan Västerlandet och resten av världen är en del av vänsterns vapen mot Europa och dess arv. Problemet ligger vid en första anblick i en ansvarslös migrationspolitik (för att uttrycka mig som Jimmie). Vid en andra anblick ligger det i ett demografiskt problem, att västerländska kvinnor föder för få barn osv. Men roten till båda dessa problem är ännu en gång kulturella och spirituella. Om vi svenskar inte hade haft en osund syn på vilka vi är som folk hade folkvandringen till oss aldrig inträffat. Hade inte en liberal kultur legat som en blöt filt över oss hade svenska familjer varit betydligt större och barnrikare än dagens. Precis som i så många andra frågor är roten till dessa problem kopplade till att högern låtit nymarxismen få fotfäste i vår institutioner. Den enda lösningen i slutändan är att rulla tillbaka den kulturmarxistiska revolutionen genom en kulturell kontrarevolution från höger. 


The Swedish Paleocon 

 

Kommentera inlägget här: